Hääpuku plus size

Kun on kyse hääpuvusta plus-kokoa, monet morsiamet tuntevat, että heillä on rajalliset vaihtoehdot. Näin ei kuitenkaan ole! On olemassa paljon kauniita plus-kokoisia hääpukuja. Sinun on vain tiedettävä, mistä etsiä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit löytää täydellisen mekon suurta päivääsi varten.

Ensinnäkin, älä pelkää kokeilla erilaisia malleja. Se, että olet plus-kokoinen, ei tarkoita, että sinun on rajoituttava tietynlaiseen mekkoon. Kokeile muutamaa eri tyyliä nähdäksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.

Toiseksi, älä pelkää näyttää kurvejasi. Monet pluskoon hääpuvut on suunniteltu piilottamaan kurvit, mutta se ei välttämättä ole sitä, mitä haluat. Jos haluat näyttää kurvisi, anna mennä!

Kolmanneksi, kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Vaikka mekko on plus-kokoinen, se ei tarkoita, etteikö se voisi olla kaunis ja tyylikäs. Etsi mekkoja, joissa on mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten pitsiä tai helmiä.

Neljänneksi varmista, että mekko istuu hyvin. Huonosti istuva mekko vain korostaa vikojasi. Mutta hyvin istuva mekko saa sinut näyttämään ja tuntemaan itsesi parhaalta.

Plussakokoiset hääpukuvaihtoehdot

Hääpukuostoksilla ei ole olemassa yhden koon ratkaisua, joka sopii kaikille. Plus-kokoisille naisille kauniin ja imartelevan mekon löytäminen voi kuitenkin olla haaste. Onneksi tarjolla on useita pluskokoisia hääpukuvaihtoehtoja, joiden avulla kuka tahansa morsian voi näyttää ja tuntea olonsa parhaaksi suurena päivänään.

Yksi suosittu vaihtoehto plus-kokoisten morsiamien keskuudessa on valita mekko, jossa on empire-vyötärö. Tämä mekkotyyppi on erityisen imarteleva naisille, joilla on suurempi rinta ja lantio, sillä se vyötärönauha kiinnittyy luonnolliselta vyötärölinjalta ja virtaa sieltä ulospäin. Toinen hyvä vaihtoehto plus-kokoisille morsiamille on mekko, jossa on röyhelöinen liivi. Tämä mekkotyyppi on myös erittäin imarteleva naisille, joilla on suurempi rinta ja lantio, sillä se myötäilee kurveja ja korostaa luonnollista vyötärölinjaa.

Jos etsit pluskoon hääpukua, joka todella erottuu eduksesi, kannattaa harkita pallomekkoa. Nämä puvut ovat usein istuvia, ja ne levenevät alhaalta, mikä antaa illuusion pienemmästä vyötäröstä. Pluskoon pallomekkoja koristavat usein kauniit yksityiskohdat, kuten helmikoristeet ja pitsi, jotka voivat auttaa luomaan todella upean ilmeen.

Riippumatta siitä, minkä tyylisen plus-kokoisen hääpuvun valitset, on muutamia asioita, jotka on hyvä pitää mielessä, jotta voit näyttää ja tuntea olosi parhaaksi suurena päivänäsi. Varmista ensinnäkin, että ammattilainen mittaa vaatteesi tarkasti.

Mistä löydät plus-kokoisia hääpukuja

On olemassa muutamia hyviä paikkoja, joista voit löytää pluskokoisia hääpukuja! Yksi vaihtoehto on etsiä putiikkeja, jotka ovat erikoistuneet pluskokoisiin hääpukuihin. Toinen vaihtoehto on etsiä verkkokauppiaita, jotka myyvät pluskokoisia hääpukuja. Ja lopuksi voit aina kokeilla tavarataloja tai morsiuskauppoja – monet niistä pitävät nykyään yllä pluskokoisia hääpukuja. Valitsitpa minkä reitin tahansa, löydät varmasti kauniin pluskokoisen hääpuvun, jota rakastat!

Vinkkejä täydellisen plus-kokoisen hääpuvun valintaan

Hääpukuostosten tekeminen voi olla aivan erilainen kokemus plus-kokoisille morsiamille. Vaikka vaihtoehtoja on tarjolla enemmän kuin koskaan ennen, voi silti olla vaikeaa löytää mekko, joka tuntuu sekä tyylikkäältä että imartelevalta. Jos olet plus-kokoinen morsian, joka etsii unelmiesi hääpukua, tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä.

Ensimmäinen askel on löytää vartalotyypillesi sopiva puku. Jos olet päärynänmuotoinen, etsi mekkoa, jossa on täyteläisempi hame; jos taas olet omenanmuotoinen, valitse malli, jossa vyötärö on vyötärönmyötäinen. Kun olet löytänyt muutaman mieleisesi mallin, on aika alkaa sovittaa niitä. Äläkä pelkää pyytää apua – suosikkimyymäläsi myyjät auttavat sinua mielellään.

Seuraavaksi mieti yksityiskohtia. Pitsipäällysteinen tai helmikoristeinen liivi voi auttaa peittämään ongelmakohtia, kun taas V-pääntie tai kaula-aukko auttaa korostamaan parhaita piirteitäsi. Äläkä unohda asusteiden voimaa! Statement-kaulakoru tai kaunis vyö voi auttaa kiinnittämään katseet sinne, minne haluat.

Muista lopuksi, että itseluottamus on avainasemassa. Tärkeintä on löytää mekko, joka saa sinut tuntemaan olosi kauniiksi – ja kun tunnet olosi parhaaksi, näytät myös parhaalta. Kokeile siis rohkeasti

Pluskokoiset hääpukumallit

Kun on kyse hääpukuostoksista, plus-kokoisten morsiamien vaihtoehdot voivat tuntua melko rajallisilta. Mutta vaikka et ole kokoa 0, se ei tarkoita, ettetkö voisi löytää kaunista hääpukua, joka sopii ainutlaatuiseen vartaloosi. Auttaaksemme sinua, olemme koonneet yhteen suosikkimme plus-koon hääpukumalleista.

Jos etsit pluskoon hääpukua, jossa on hieman ylimääräistä peittävyyttä, pitkähihainen malli on loistava vaihtoehto. Rakastamme tätä Tadashi Shojin mallia, jossa on hennot pitsiset hihat ja vartaloa myötäilevä siluetti.

Jos haluat perinteisemmän ilmeen, kokeile pallopukua, kuten tätä Wattersin mallia. Tässä mekossa on istuva liivi ja täysi hame, joten se sopii täydellisesti kurviesi korostamiseen. Ja mikä parasta? Sitä on saatavana koossa 32W asti.

Jos haluat hääpuvun, joka on sekä seksikäs että hienostunut, merenneitomalli on loistava vaihtoehto. Rakastamme tätä Mori Leen plus-koon merenneitomekkoa, jossa on kurveja myötäilevä siluetti ja kaunis hinaja.

Olipa tyylisi mikä tahansa, on olemassa plus-koon hääpuku, joka sopii sinulle täydellisesti. Älä siis lannistu useimpien morsiusliikkeiden rajallisesta valikoimasta. Tee sen sijaan tutkimusta ja löydä mekko, joka saa sinut tuntemaan itsesi upeaksi morsiameksi.

Pluskokoisen hääpuvun istuvuus

Jos olet plus-kokoinen morsian, saatat miettiä, miten löydät hääpuvun, joka istuu hyvin ja saa sinut tuntemaan olosi kauniiksi. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen pluskokoisen hääpuvun:

1. Tunne mittasi. Ennen kuin aloitat ostokset, on tärkeää tietää tarkat mittasi. Tämä auttaa sinua rajaamaan mekkovaihtoehtojasi ja varmistamaan, että valitsemasi mekko istuu sinulle täydellisesti.

2. Älä pelkää kokeilla eri tyylejä. Se, että olet pluskokoinen morsian, ei tarkoita, että sinun on pakko pitäytyä yhden tyylisessä mekossa. Kokeile eri tyylejä ja siluetteja löytääksesi sen, joka näyttää ja tuntuu sinusta parhaalta.

3. Etsi mekko, joka imartelee parhaita piirteitäsi. Jokainen morsian on erilainen ja hänellä on erilaisia piirteitä, joita hän haluaa korostaa hääpäivänään. Etsi mekko, joka imartelee parhaita piirteitäsi ja saa sinut tuntemaan itsevarmuutta.

4. Hanki oikeat alusvaatteet. Oikeiden alusvaatteiden käyttäminen voi vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miltä mekkosi näyttää ja tuntuu. Varmista, että sinulla on oikeat rintaliivit ja muotokappaleet, jotta mekkosi näyttää ja tuntuu hyvältä.

5. Tee yhteistyötä pätevän muutosasiantuntijan kanssa. Kun olet löytänyt täydellisen mekon, on tärkeää löytää pätevä muutosasiantuntija, joka voi auttaa sinua tekemään tarvittavat muutokset, jotta mekko istuu täydellisesti.

Näiden vinkkien avulla löydät varmasti

Leave a Comment