Plus size bikinit

Monet naiset ovat itsetietoisia kehostaan ja ajattelevat, että heidän on laihdutettava näyttääkseen hyvältä bikineissä. Mutta se ei ole totta! On olemassa paljon pluskokoisia bikinejä, jotka näyttävät hyvältä päälläsi koosta riippumatta.

Jos olet pluskokoinen nainen, älä pelkää näyttää kurvejaan. Tarjolla on paljon seksikkäitä bikinejä, jotka korostavat parhaita piirteitäsi. Pluskokoisia bikinejä on monenlaisia, bandeau- ja halter-paitoja sekä yksiosaisia pukuja. Niitä on kaikenlaisia värejä ja kuvioita, joten voit löytää persoonallisuuteesi sopivan.

Älä siis pelkää rokata pluskokoisia bikinejä tänä kesänä. Näytät upealta, tunnet itsevarmuutta ja pidät hauskaa.

Pluskokoisia bikinejä on saatavana monenlaisissa malleissa.

Kesä on täydellistä aikaa esitellä kurvejasi plus-koon bikineissä. Löydät erilaisia malleja, jotka imartelevat vartaloasi, kuten bandeau-, halter- ja tankini-toppeja. Pluskokoisia bikinejä on saatavilla myös erilaisina kuvioina ja väreinä, joten voit löytää täydellisen uimapuvun, joka sopii persoonallisuuteesi. Halusitpa sitten seksikkäät pluskokoiset bikinit rannalla vietettävää päivää varten tai konservatiivisemman tyylin uimaan uima-altaalla, on olemassa uimapuku, joka sopii tarpeisiisi.

Pluskokoisia bikinejä löytyy monissa eri väreissä ja kuvioilla.

Painatukset ja värit ovat kaksi tärkeää tekijää, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun ostat pluskokoisia bikinituotteita. Haluat löytää bikinit, jotka imartelevat vartaloasi, ja se tarkoittaa, että sinun on löydettävä tyyli ja painatus, joka sopii sinulle. On muutamia asioita, jotka on hyvä pitää mielessä, kun ostat pluskokoisia bikinituotteita.

Ensinnäkin haluat varmistaa, että bikinin yläosa istuu hyvin. Et halua liian pientä tai liian suurta yläosaa. Jos yläosa on liian pieni, se on epämukava eikä anna tarvitsemaasi tukea. Jos yläosa on liian suuri, se on roikkuva eikä näytä imartelevalta. Haluat löytää topin, joka istuu hyvin ja jossa tunnet olosi mukavaksi.

Toiseksi haluat löytää sopivan kokoisen alaosan. Et halua liian pientä tai liian suurta alaosaa. Jos alaosa on liian pieni, se on epämukava eikä se suojaa sinua tarpeeksi. Jos alaosa on liian suuri, se on roikkuva eikä näytä imartelevalta. Haluat löytää alaosan, joka istuu hyvin ja jossa tunnet olosi mukavaksi.

Kolmanneksi haluat löytää bikinit, jotka imartelevat vartaloasi. Haluat löytää tyylin, joka sopii sinulle. Pluskokoisia bikinejä on paljon erilaisia malleja, joten haluat varmistaa, että löydät sellaisen, joka imartelee vartaloasi. Jos sinulla on suuri rintakehä, haluat löytää yläosan, joka sopii sinulle…

Pluskokoiset bikinit ovat loistava tapa tuoda esiin kurveja.

Jos etsit tapaa näyttää kurvisi, pluskokoiset bikinit ovat loistava vaihtoehto. Valittavana on monenlaisia malleja, joten voit löytää persoonallisuuteesi ja vartalotyyppiisi sopivan. Pluskokoisia bikinejä on myös saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa, joten voit löytää sellaisen, jota rakastat.

Pluskokoiset bikinit voivat auttaa sinua tuntemaan itsevarmuutta ja seksikkyyttä.

Kun ostat bikinit, viimeinen asia, josta haluat huolehtia, on se, imarteleeko puku vartaloasi. Mutta jos olet plus-kokoinen nainen, imartelevien bikinien löytäminen voi olla haastavaa. Onneksi on olemassa muutamia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet plus-kokoisiin bikineihin, jotka on suunniteltu korostamaan kurviasi ja saamaan sinut tuntemaan olosi seksikkääksi.

Tässä on muutama suosikkimme plus-kokoisten bikineistä:

Tämä ensimmäinen valinta tulee Ashley Stewartilta, plus-kokojen vähittäismyyjältä, joka on toiminut alalla yli 25 vuotta. Tässä mustavalkoisessa pilkullisessa bikiniyläosassa on röyhelö, joka tuo hauskuutta ja naisellisuutta. Yläosassa on myös aluskatteet, jotka antavat lisätukea.

Jos haluat bikinit, joissa on hieman enemmän peittävyyttä, tämä Swimsuits for Allin valinta on täydellinen. Mustassa tankinitopissa on sisäänrakennetut hyllyrintaliivit, jotka tukevat ja peittävät. Myös alaosan valkoinen kuvio imartelee ja hoikentaa.

Viimeinen valinta on Forever 21:ltä, joka on yksi suosituimmista plus-kokoisen muodin jälleenmyyjistä. Tämä sinivalkoinen gingham-bikinitoppi sopii täydellisesti kesään. Myös yläosan röyhelöt ovat imartelevia ja hauskoja. Alushousut ovat perusmustat, joten ne ovat monipuoliset ja niitä on helppo yhdistellä muiden yläosien kanssa.

Etsitpä sitten bikinit seuraavalle lomalle…

Pluskokoiset bikinit ovat hauskoja käyttää.

Jos olet kuten useimmat kurvikkaat tytöt, luultavasti ajattelet, että bikinit ovat sinulle kiellettyjä. Näin ei kuitenkaan ole! Tarjolla on paljon imartelevia pluskokoisia bikinejä, jotka saavat sinut näyttämään ja tuntemaan itsesi parhaalta.

Joten mitä sinä odotat? Lähde liikkeelle ja aloita ostokset plus-koon bikineistä, jotka saavat sinut näyttämään ja tuntemaan olosi upeaksi!

Leave a Comment