Plus size mekot

Ei ole mitään vikaa pienissä ylimääräisissä kurveissa, ja nämä pluskokoiset mekot ovat täällä todistamassa sen! Etsitpä sitten hauskan ja flirttailevan vaihtoehdon illanviettoon tai konservatiivisempaa tyyliä töihin tai kirkkoon, nämä mekot kattavat kaiken. Kun valittavana on niin paljon vaihtoehtoja, löydät varmasti täydellisen mekon ainutlaatuiselle vartalollesi.

Pluskokoisten mekkojen eri tyylit

Erilaisia plus-koon mekkoja

Mekkoja on kaikenkokoisia ja -muotoisia, ja plus-kokoisille naisille on tarjolla runsaasti upeita vaihtoehtoja. Seuraavassa on muutamia eri tyylejä pluskokoisten mekkojen harkittavaksi:

Mekotit: Tunika Mekotit: Mekotit ovat loistava vaihtoehto plus-kokoisille naisille. Ne peittävät vatsaa ja lantiota, ja niitä voi käyttää leggingsien tai farkkujen kanssa, jolloin ne näyttävät mukavilta ja tyylikkäiltä.

Wrap Mekot: Kietaisumekotit ovat toinen loistava vaihtoehto plus-kokoisille naisille. Niiden istuvuutta voi säätää oman vartalon mukaan, ja ne peittävät vatsaa ja lantiota.

Midi Mekot: Midi mekot ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat esitellä sääriäsi. Niitä on eripituisia, joten voit löytää juuri sinulle sopivan mekon.

Maxi Mekot: Maxi mekot ovat loistava vaihtoehto plus-kokoisille naisille, jotka haluavat tuoda esiin kurvejaan. Ne peittävät koko vartalon, ja niitä voi käyttää korkokenkien tai lattareiden kanssa.

Mistä löydät parhaat pluskoon mekotit

Pluskokoisia mekkoja voi löytää monesta paikasta, mutta paras paikka löytää niitä on verkosta. Monet verkkokaupat myyvät plus-koon mekkoja, ja niissä on yleensä laaja valikoima, josta valita. Voit myös yleensä löytää netistä parempia tarjouksia kuin kaupoista.

Kuinka tyylitellä plus-koon mekotit

Jos olet plus-kokoinen nainen, voi olla vaikeaa löytää sopivia ja imartelevia vaatteita. Mutta älä masennu – on monia tapoja tyylitellä pluskokoisia mekkoja niin, että näytät ja tunnet olosi parhaaksi.

Yksi tapa tyylitellä pluskokoinen mekko on valita sellainen, jossa on empire-vyötärö. Tämä auttaa antamaan illuusion pienemmästä vyötäröstä. Voit myös lisätä vyön vyötäröäsi kiristämään ja luomaan imartelevamman siluetin.

Toinen tapa tyylitellä plus-koon mekot on valita mekot, jossa on V-pääntie. Tämä auttaa pidentämään kaulaasi ja saa sinut näyttämään pidemmältä. Voit myös yhdistää mekotisi kaulakorun kanssa kiinnittääksesi huomiota kasvoihisi.

Jos haluat korostaa kurveja, valitse mekot, jossa on istuva liivi. Tämä auttaa korostamaan muotoasi. Voit lisätä mekkoon myös korkokengät, jotka antavat sinulle hieman lisää korkeutta ja pidentävät jalkojasi.

Valitsitpa minkälaisen mekon tahansa, muista rokata sitä itsevarmasti. Ole ylpeä kurveistasi ja nauti siitä, miltä näytät.

Plus-kokoisten mekkojen historia

Pluskokoisten mekkojen historia on pitkä ja monimutkainen. Pluskokoisia mekkoja on ollut olemassa jo vuosisatoja, mutta ne ovat tulleet laajalti hyväksytyiksi muotimaailmassa vasta viime vuosikymmeninä.

Pluskokoiset mekot ovat peräisin perinteisistä vaatteista, joita kookkaammat naiset käyttivät monissa kulttuureissa. Lännessä plus-kokoiset mekot yhdistettiin usein matalan aseman naisiin, kuten palvelijoihin tai maanviljelijöihin. Ajan myötä plus-kokoiset mekot tulivat kuitenkin hyväksyttävämmiksi valtavirran muodissa.

1900-luvun alkupuolella ylimitoitettuja mekkoja käytettiin joskus merkkinä kapinasta perinteisiä muotinormeja vastaan. 1950- ja 1960-luvuilla plus-kokoiset mekot tulivat suositummiksi tapana tuoda esiin naisen kurveja. Ja 1900-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa plus-kokoiset mekot ovat yleistyneet, kun yhä useammat suunnittelijat ja vähittäiskauppiaat ovat alkaneet palvella plus-kokoisia naisia.

Nykyään pluskokoiset mekot ovat suositumpia kuin koskaan. Niitä on kaiken muotoisia, kokoisia ja tyylisiä, ja jokaiselle löytyy jotakin. Etsitpä sitten rentoa mekkoa arkikäyttöön tai lumoavaa mekkoa erikoistilaisuuteen, löydät varmasti etsimäsi. Pluskokoiset mekot ovat tulleet jäädäkseen, ja ne vain paranevat ajan myötä.

Leave a Comment