Plus size uimapuvut

Keskimääräinen amerikkalainen nainen on kokoa 14, jota pidetään plus-kokona. Uimapuvut on suunniteltu sopimaan ja imartelemaan pienempiä vartaloita, ja tämän seurauksena plus-kokoiset naiset tuntevat olonsa epävarmaksi ja epämukavaksi omassa nahassaan.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. On olemassa runsaasti pluskokoisia uimapukuvaihtoehtoja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että imartelevia. Yksiosaisista uimapuvuista tankineihin ja uimamekkoihin löytyy uimapuku jokaiselle naiselle. Pienellä itseluottamuksella kuka tahansa nainen voi rokata pluskokoisen uimapuvun.

Pluskokoiset uimapuvut

Nykyään on saatavilla niin monia upeita pluskokoisia uimapukuvaihtoehtoja! Etsitpä sitten söpöjä bikinejä tai imartelevaa yksiosaista pukua, sinulle on varmasti jotain tarjolla.

Jos et ole varma, mistä aloittaa, olemme koonneet alle muutamia suosikkimme pluskokoisten uimapukujen valintoja.

Yksiosaiset uimapuvut

Yksiosaisilla uimapuvuilla on juuri nyt suosiota, ja rakastamme sitä, miten imartelevia ne voivat olla plus-kokoisille vartaloille. Jos haluat näyttää kurvisi, kokeile mallia, jossa on röyhelöitä tai syvä V-kaula-aukko. Jos haluat enemmän peittävyyttä, valitse uimapuku, jossa on korkea pääntie tai pitkät hihat.

Bikinit ovat aina hyvä idea! Jos vatsasi on epämiellyttävä, kokeile korkeavyötäröistä alaosaa tai mallia, jossa on röyhelöitä. Haltijatopit ovat myös hyviä tukemaan ja korostamaan rintakehääsi.

Tankinit ovat loistava vaihtoehto, jos haluat enemmän peittävyyttä kuin bikinit, mutta et halua käyttää yksiosaista pukua. Niitä on monenlaisia, joten löydät varmasti oman makusi mukaisen.

Peiteasu on ehdoton osa jokaista uima-allas- tai rantapäivää. Ne auttavat suojaamaan ihoa auringolta, mutta niiden avulla voit myös peittää ihosi.

Yksiosaiset uimapuvut

Yksiosaiset uimapuvut ovat loistava vaihtoehto plus-kokoisille naisille, jotka haluavat tuntea olonsa tyylikkääksi ja seksikkääksi rannalla tai uima-altaalla. Niitä on saatavana monissa eri väreissä, tyyleissä ja malleissa, joten voit löytää sellaisen, joka imartelee vartaloasi ja saa sinut tuntemaan itsevarmuutta. Yksiosaisia uimapukuja löytyy monista eri liikkeistä sekä henkilökohtaisesti että verkossa.

Jos etsit yksiosaista uimapukua, joka saa sinut tuntemaan olosi parhaaksi, aloita pohtimalla vartalotyyppiäsi. Jos sinulla on suuri rintakehä, etsi pukua, jossa on sisäänrakennettu tuki, kuten bandeau- tai halter-malli. Jos sinulla on päärynänmuotoinen vartalo, etsi pukua, joka korostaa vyötäröäsi, kuten röyhelö- tai vyötärömallia. Jos sinulla on vatsanmuotoinen vatsa, etsi pukua, jossa on korkeavyötäröinen alaosa tai rypytys keskellä.

Kun olet miettinyt vartalotyyppisi, on aika miettiä puvun tyyliä. Etsitkö jotain klassista, kuten mustaa yksiosaista pukua? Vai jotain hauskempaa ja flirttailevampaa, kuten kuvioitua pukua? Jos et ole varma, millaisen tyylin haluat, voi olla hyödyllistä katsoa lehtiä tai verkkokauppoja saadaksesi inspiraatiota.

Kun olet päättänyt puvun tyylin, on aika miettiä yksityiskohtia. Haluatko

Tankinit

Tankini on uimapukutyyppi, jossa yhdistyvät tankkiyläosa ja bikinialusta. Tankinit on yleensä valmistettu elastaanista, polyesteristä tai nailonista. Useimmissa tankineissa on sisäänrakennetut rintaliivit, jotka antavat lisätukea.

Tankinit ovat hyvä vaihtoehto plus-kokoisille naisille, jotka haluavat nauttia vedestä tuntematta oloaan itsetietoiseksi vartalostaan. Tankineja on monenlaisia malleja, värejä ja kuvioita, joten löydät varmasti vartaloasi imartelevan mallin.

Jos etsit tankinia, joka antaa lisätukea, etsi sellainen, jossa on sisäänrakennetut rintaliivit. Jos haluat rennomman ilmeen, kokeile tankinia, jossa on väljä yläosa. Jos haluat korostaa kurvejasi, kokeile tankinia, jossa on röyhelö- tai solmioitu yläosa.

Olipa tyylisi mikä tahansa, sinulle löytyy varmasti sopiva tankini. Lähde siis tänä kesänä rannalle tai uima-altaalle itsevarmasti pluskoon tankinissa!

Uimamekot

Jos etsit uimapukua, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja tyylikkääksi, uimamekko on loistava vaihtoehto. Uimamekot on suunniteltu imartelemaan vartaloasi, ja niitä on saatavana monenlaisia malleja makusi mukaan. Pluskokoisia uimamekkoja on saatavilla monissa eri kuoseissa ja väreissä, joten voit löytää itsellesi sopivan.

Uimapuvut ovat loistava valinta naisille, jotka haluavat peittää vartalonsa ja näyttää silti tyylikkäältä. Ne ovat myös hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua käyttää yksiosaista uimapukua. Jos olet huolissasi siitä, pysyykö uimapukusi paikoillaan, uimamekoissa on usein sisäänrakennetut kupit tai hyllyrintaliivit, jotka antavat lisätukea.

Pluskokoiset uimapuvut ovat loistava vaihtoehto kaikille naisille, jotka haluavat näyttää parhaalta rannalla tai uima-altaalla. Etsitpä sitten uimapukua vapaa-ajanviettoon tai pukua virallisempaan tilaisuuteen, uimamekkoja on monenlaisia, jotta ne sopivat tarpeisiisi.

Plus-kokoisten uimapukujen muotoiluvinkkejä

Jos olet kuten useimmat plus-kokoiset naiset, sinulla on luultavasti viha-rakkaussuhde uimapukuihin. Toisaalta rakastat sitä, miltä ne saavat sinut tuntemaan, kun näytät upealta uima-altaalla. Toisaalta vihaat sitä, miten vaikeaa voi olla löytää uimapukua, joka todella istuu ja imartelee kurveja.

Siksi olemme koonneet tähän oppaaseen parhaat pluskokoisten uimapukujen muotoiluvinkit. Näiden vinkkien avulla löydät uimapuvun, joka saa sinut näyttämään ja tuntemaan itsesi parhaalta.

1. Valitse tyyli, joka imartelee vartalotyyppiäsi.

Ensimmäinen askel imartelevan uimapuvun löytämiseksi on valita vartalotyyppiäsi imarteleva tyyli. Jos sinulla on suuri rintakehä, etsi uimapukuja, joissa on sisäänrakennettu tuki tai aluspaita. Jos vartalosi on päärynänmuotoinen, etsi uimapukuja, joissa on röyhelöitä tai kerääntymiä lantiolla, jotta mittasuhteet saadaan tasapainoon. Jos sinulla on tiimalasivartalo, etsi uimapukuja, jotka korostavat vyötäröäsi.

2. Löydä oikea istuvuus.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka kannattaa pitää mielessä pluskokoisia uimapukuja ostaessa, on istuvuus. On tärkeää löytää uimapuku, joka istuu hyvin rinnan, vyötärön ja lantion kohdalta. Vältä liian tiukkoja tai liian löysiä uimapukuja. Muista myös sovittaa uimapukuja ennen ostamista, jotta varmistat, että ne istuvat hyvin.

Leave a Comment